Nieuws

September-aanbieding

September-aanbieding

Omslagdoek gehaakt van Katia Azteca Degrade.
Een eenvoudig patroon met een verrassend mooi effect omdat we gehaakt hebben met een prachtig degrade (verloop) garen van Katia. De omslagdoek is grof gehaakt (haaknaald 7 mm) voor een stoere look. Er zijn vier bollen van Azteca Degrade gebruikt (€ 8,50 per bol van 100 gram). In de maand september geven wij 10% korting op het garen, het patroon krijgt u er gratis bij.

zomerinspiratie

zomerinspiratie

Een zomerse tip: Brei een heerlijk luchtig vestje van Rico Silk blend DK (katoen, zijde en polyamide). Wij hebben het vestje zelf ook gebreid. Nieuwsgierig? Het voorbeeld hangt in onze winkel! U bent van harte welkom.

Nieuw Scheepjes Whirligig

Nieuw Scheepjes Whirligig

Vanaf 20 maart in onze winkel: Scheepjes Whirligig. Scheepjes speelt met de lancering van dit garen in op vraag van consumenten. Het is een luxe variant op het succesvolle Whirl garen en is gemaakt van 100% natuurlijke vezels. De Whirligig is er voor hen die graag een luxere of volledig van natuurlijke vezels gemaakt verloopgaren willen. De gigantische garencakes zijn een waar cadeau en geven alle zelfgemaakte projecten net dat beetje extra. Dit perfecte garen zorgt al tijdens het breien en haken voor de ultieme luxe beleving, het garen glijdt haast als fluweel door de handen. gig = gigantisch!
Samenstelling: 20% Alpaca x 80% Virgin Wool, naalddikte 3,5-4 mm. Een bol van 450 gram/1000 meter kost € 79,-. U krijgt een brei- of haakpatroon (Scheepjes Yarn the After Party) cadeau bij aanschaf van 1 bol Whirligig.

PIN

PIN

U kunt in onze winkel met PIN betalen.

Cadeautip:

Cadeautip:

Een steekvanwal cadeaubon, verkrijgbaar in ieder gewenst bedrag.

Nieuw Rennie Original Supersoft 2/11.3

Nieuw Rennie Original Supersoft 2/11.3

Nieuw in ons assortiment: The original Supersoft van J.C. Rennie & Co uit Schotland. Dit prachtige twee-draads garen is gemaakt van pure lambswool. Het garen is bij uitstek geschikt om prachtige fair isle patronen te breien. Maar het garen is ook zeer geschikt voor de breimachine en om te weven.
Er zijn 96 kleuren verkrijgbaar, waarvan wij er op dit moment 80 op voorraad hebben.
De lambswool bevat een restje spinolie waardoor het wat ruw aanvoelt. Dat verdwijnt na de eerste wasbeurt. Door het wassen wordt het garen zacht.
Het garen wordt verkocht vanaf de cone. Wij verkopen het garen in bolletjes van 25 gram. Maar omdat wij de bolletjes zelf wikkelen, kun je iedere gewenste hoeveelheid van een kleur bij ons bestellen (vanaf 10 gram).
Prijs: € 1,00 per 10 gram. Looplengte: 565 m per 100 gram. Naalddikte: 2,5 - 3 mm.

Scheepjes Colour Crafter en Colour Crafter Velvet

Scheepjes Colour Crafter en Colour Crafter Velvet

Nieuw van Scheepjes en ook in onze winkel verkrijgbaar: Scheepjes Colour Crafter en Colour Crafter Velvet.
Colour Crafter en Colour Crafter Velvet zijn prachtige garens van superieure 100% premium Acryl, met een zijdezachte touch.
De extra grote bollen van 100 gram (looplengte 300m) zijn vernoemd naar Nederlandse plaatsen en uitermate geschikt voor het maken van grote home-deco projecten, zoals woondekens en kussens, maar ook voor kleding en amigurumi's kan dit garen heel goed gebruikt worden.
Het is een klassiek DK garen met een aanbevolen naalddikte van 4 mm. De stekenverhouding: 20 steken x 24 naalden = 10 x 10 cm.
De Colour Crafter kost € 2,95 per 100 gram, de Colour Crafter Velvet kost € 3,99 per 100 gram. Wat je ook maakt, het haak- en breiwerk wordt en blijft prachtig!

Vaste klantenkorting

Vaste klantenkorting

Onze klanten kunnen sparen voor een kortingsbon van € 10,-. Het werkt heel simpel. Vanaf zaterdag 5 november ontvang je als klant van steekvanwal een stempelkaart. Voor iedere € 10,- die je besteedt, ontvang je een stempel. Met 20 stempels is de kaart vol. Deze kun je inleveren bij je volgende aankoop. Wij trekken dan € 10,- af van het aankoopbedrag. Ook als je met een cadeaubon betaalt spaar je stempels, maar je spaart geen stempels als er sprake is van actiekorting of ruilen.